Bambi 19 Zrenjanin

Please complete the required fields.
Ime: Bambi

Godine: 19 godina

O sebi: Ja sam mlada, lepa, pametna a uz sve to sam riba extra građena, lice i telo kao u lutke J. Volim dobar provod, sport i muškarce koji znaju šta žele.

Tražim: Slatka plavuša lepog lica, zgodnog tela i lepo zategnute guze, volim dobar provod, brza kola i muškarce koji znaju šta žele. Bavim se fitnesom, i pazim na svoju ishranu i figuru, u životu jedna velika želja mi je da postanem manekenka ali mi fali neko ko bi mi pomogao da uspem u tome.Ovde sam da bi pronašla nekog diskretnog muškarca za povremena seks druženja. U obzir dolaze samo muškarci koji su u dobroj kondiciji jer ja sam često napaljena i mogu da uživam u dvoje satima kada se sva svetla pogase. Ukoliko misliš da bi mogao da me zadovoljiš ne oklevaj javi se.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Pošalji PR BAMBI TEKST PORUKE na broj 6292

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a – A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP PR i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050